BLONDE WOLVES Master Class – maandag 17 juni 2024

Herken je dat je al die gave insta accounts volgt voor blond inspiratie, met de mooiste recepten en dat het toch niet helemaal lukt om zelf die perfecte blond kleuring te maken? Dat je net niet die mooie blend voor elkaar krijgt? Dat je toch strepen ziet of het net niet mooi overloopt. Of dat die warme blond, die nu zo in is, toch net iets te gelig is geworden? En dat je als je de kleur op de foto wil zetten voor je eigen insta, de kleur op de foto heel anders is als in het echt? Of dat je een klant in je stoel hebt die van donkerbruin naar blond wil, zelf haar haren kleurde en liefst in 1 behandeling fris blond te deur uit wil lopen 🙂

Daarom hebben wij een 1-daagse training vol blond! Onze BLONDE Master class boordevol tips, nieuwe technieken, recepten, fashion en alles over blond en verschillende styling technieken door onze blond masters Patty & Lyonne! Na deze dag kun je al je blonde klanten nog mooier maken met de perfecte blond kleuring, de perfecte blend, kun je ze het beste advies geven, heb je een flink aantal nieuwe recepten om uit te proberen van de mooiste kleuren die nu hot zijn – en ken je mooie styling technieken om ze prachtig de deur uit te laten gaan. In de ochtend starten we met een demo met verschillende blond kleuringen & tips en in de middag ga je zelf aan de slag om je meegebracht model de perfecte blondkleuring te geven en natuurlijk op de foto te zetten.

 

Wanneer: maandag 17 juni – 9.30 uur – 17.00 uur

Trainers: onze blond experts: Patty en Lyonne

Minimaal aantal deelnemers: 8

Prijs: 298 euro (excl. BTW) – exclusief beschermende behandelingen tijdens kleuren zoals Olaplex of Metal Detox (inclusief verf, toners & oxidant). Prijs is exclusief lunch – inclusief koffie/thee/lekkers voor bij de koffie.

Wat betreft de benodigde materialen dien je zelf alle spullen mee te nemen om in de middag te kleuren en stylen (kammen, borstels, kwasten, bakjes, klemmen, styling tools, föhn, kapmantel, etc). De benodigde verf krijg je van ons!

  • Modellen dienen zelf geregeld te worden (eventueel doll head is mogelijk – mocht je voorkeur hier naar uit gaan dan deze zelf mee te nemen en graag week voor de training melden per email ivm standaards)
  • Van 12.30 uur tot 13.30 uur is er de gelegenheid om te gaan lunchen, zodat wij de ruimte weer kunnen ombouwen tot salon. Lunch is niet inbegrepen – er zijn verschillende lunchgelegenheden op Strijp-S (op verzoek kunnen we deze naar je mailen).
  • Om 13.30 uur start het middagprogramma en gaan de trainers je begeleiden bij het kleuren van je model (kleurtechniek per deelnemer).

 

Datum
locatie
17/06/2024
New Wolves Educatiecentrum, Philitelaan 30, Eindhoven Strijp-S