Collection CUTS only – maandag 27 mei 2024

En voor stylisten die niet zo van kleuren houden en zich vooral willen bekwamen in het knippen hebben we ook een Collectie CUTS only training! Een dag creative cuts only training waarin New Wolves Educators Evelien & Chantal onze collectie 23/24 demonstreren: nieuwe salonvriendelijke kniptechnieken voor medium tot lang haar. Na een vette demo in de ochtend met looks uit onze laatste collecties, kunnen jullie de geleerde technieken in de middag zelf gaan knippen op een meegebracht model. Een dag vol inspiratie en de belofte dat je helemaal geïnspireerd met nieuwe technieken de deur uit loopt.

Deze Collection Cuts Only dag is voor elk niveau stylist – in de middag word je begeleid bij het knippen van je eigen model.

  • Modellen dienen zelf geregeld te worden (eventueel doll head is mogelijk – mocht je voorkeur hier naar uit gaan dan deze zelf mee te nemen en graag week voor de training melden per email ivm standaards)
  • Van 12.30 uur tot 13.30 uur is er de gelegenheid om te gaan lunchen, zodat wij de ruimte weer kunnen ombouwen tot salon. Lunch is niet inbegrepen – er zijn verschillende lunchgelegenheden op Strijp-S (op verzoek kunnen we deze naar je mailen).
  • Om 13.30 uur start het middagprogramma en gaan de trainers je begeleiden bij het knippen van je model (1 kniptechniek per deelnemer).

 

Collection CUTS only - maandag 27 mei 2024

Wat: hands-on cut & styling (modellen zelf regelen).

Wanneer: maandag 27 mei 9.30 uur – 17.00 uur

Trainsters: Evelien & Chantal

Minimum aantal deelnemers: 8

Prijs: 245 euro (excl. BTW)

Prijs is exclusief lunch – inclusief koffie/thee/lekkers voor bij de koffie.

Wat betreft de benodigde materialen dien je zelf alle spullen mee te nemen om in de middag te knippen en stylen (scharen, kammen, borstels, klemmen, styling tools, föhn, kapmantel, etc).

 

 

 

Collection CUTS only - maandag 27 mei 2024
Datum
locatie
27/05/2024
New Wolves Educatiecentrum, Philitelaan 30, Eindhoven Strijp-S