Collection Cut & Color – maandag 23 september 2024

Een dag creative cut & color waarin New Wolves Educators Chantal & Danique onze collectie 2024 demonstreren: nieuwe salonvriendelijke, fashion kleur- en kniptechnieken voor medium tot lang haar. Na een vette demo in de ochtend met looks uit onze laatste collecties, kunnen jullie de geleerde technieken in de middag zelf gaan knippen en kleuren op een meegebracht model. Een lekker lang dagje dus maar vol inspiratie en de belofte dat je helemaal geïnspireerd met nieuwe technieken de deur uit loopt.

Deze cut & color dag is voor elk niveau stylist – in de middag word je begeleid bij het knippen en kleuren van je eigen model.

  • Modellen dienen zelf geregeld te worden (eventueel doll head is mogelijk – mocht je voorkeur hier naar uit gaan dan deze zelf mee te nemen en graag week voor de training melden per email ivm standaards)
  • Van 12.30 uur tot 13.30 uur is er de gelegenheid om te gaan lunchen, zodat wij de ruimte weer kunnen ombouwen tot salon. Lunch is niet inbegrepen – er zijn verschillende lunchgelegenheden op Strijp-S
  • Om 13.30 uur start het middagprogramma en gaan de trainers je begeleiden bij het knippen en kleuren van je model (1 knip- en kleurtechniek per deelnemer).

 

Wat: hands-on cut & color & styling (modellen zelf regelen).

Wanneer: maandag 23 september 9.30 uur – 17.30 uur (mogelijk uitloop ivm kleuren)

Trainsters: Chantal en Danique

Minimum aantal deelnemers: 8

Prijs: 298 euro (excl. BTW) – exclusief beschermende behandelingen tijdens kleuren zoals Olaplex of Metal Detox (inclusief verf, toners & oxidant). Prijs is exclusief lunch – inclusief koffie/thee/lekkers voor bij de koffie.

Wat betreft de benodigde materialen dien je zelf alle spullen mee te nemen om in de middag te knippen en kleuren en stylen (scharen, kammen, folies, borstels, kwasten, bakjes, klemmen, styling tools, föhn, kapmantel, etc). De benodigde verf krijg je van ons!

 

Datum
locatie
23/09/2024
New Wolves Educatiecentrum, Philitelaan 30, Eindhoven Strijp-S