Moeiteloos leiding geven in salons (NLP module 2)

In deze vervolgdag op de training ‘Succes, groei & (werk)geluk met behulp van NLP’ heb ik speciaal voor leidinggevenden een training samengesteld, waarin je leert hoe een inspirerende leider te worden. Met minder inspanning en vooral meer plezier.  Alles volgens de uitgangspunten van NLP en oplossingsgericht werken. We gaan samen doelen stellen, we duiken verder in het belang van taal en wat dit doet in alle communicatie met je team, we bespreken het belang van successen vieren; van energie in de salon en van simpelweg vragen stellen, we bespreken de 7 stappen voor oplossingsgericht coachen en het belang van mensen in hun kracht zetten. En je zult merken dat de focus vooral ligt op wat gaat goed, wat werkt wel?

En natuurlijk ga je jouw ‘tegenoplopertjes’ als leidinggevende onder de loep nemen. Wat vind je lastig? Wat kost je energie? En hoe komt dat eigenlijk?

Dit alles afgestemd op leidinggeven in salons en volgens het simpele principe ‘Als je iemand leidinggevende maakt, leer degene dan ook leiding geven’ – iets wat in de kappersbranche nogal eens vergeten wordt. We maken gebruik van de kennis & inzichten die je hebt opgedaan in de 2-daagse NLP instaptraining ‘Succes, groei & (werk)geluk met behulp van NLP’.

Maandag 27 juni 2022 – 9.30 uur tot 18.30 uur (incl lunch & snack)

Kosten: 245 euro ex BTW

Datum
locatie
27/06/2022
New Wolves educatiecentrum, Philitelaan 30, Eindhoven Strijp-S