GROW: een persoonlijke groei training met NLP – 9 en 10 september 2024

Deze 2-daagse training is bedoeld voor iedereen in de kappersbranche die met behulp van NLP zich wil richten op persoonlijke groei en succesvol wil worden in de salon, als stylist of leidinggevende, als educator, als ZZP-er, voor de klas of waar je ook werkt in onze mooie branche. Succes volgens jouw eigen doelen.

NLP staat voor Neuro Lingu├»stisch Programmeren en gaat over hoe we de wereld waarnemen en hoe we daar vervolgens op reageren. Het is een communicatie- en veranderingsmethodiek die mij enorm veel waardevolle inzichten heeft gegeven en nog steeds geeft en die ik graag met iedereen deel! 2 dagen NLP speciaal voor de kappersbranche. Een cadeautje voor jezelf. En na deze 2 dagen zul je tegen jezelf zeggen: ja ik kan het! Ik kan met elke klant en collega goed communiceren, ik kan iedereen in mijn team moeiteloos leiden en laten groeien, ik kan mijn prijzen verhogen, ik kan educator worden, ik kan net zo goed of zelfs beter worden als mijn collega, ik kan mijn drukke baan in de salon en prive goed combineren of ja ik kan aan het einde van de dag nog vol energie zitten! Wat het ook is waar je ja tegen wil zeggen. Want yes you can baby ­čÖî It’s time to start believing in yourself.

Tijd om eens te gaan onderzoeken wat je eigenlijk tegen jezelf zegt, wat je overtuigingen en patronen zijn. Onbewust. En hoe je die kunt doorbreken. Wat je doelen zijn. En hoe je die kunt behalen. En wat jij belangrijk vindt, wat jouw drive is, waar jij je bed voor uitkomt. En nog veel meer! De basisprincipes van NLP met heel veel mooie oefeningen, zodat je de NLP mindset echt gaat ervaren. Want door het echt te ervaren, leren we het snelste.

Ik leg je de basisvooronderstellingen uit van NLP, leer je hoe je bewust wordt van je eigen filters en onbewuste processen (hoe reageer jij op dingen? waar loop jij tegenaan?), de kracht van taal en hoe je beter kunt communiceren (met klanten, collega’s of je team, maar ook vooral met jezelf), het belang van doelen stellen (zonder doel geen doelpunt), en het geeft je respect voor andermans model van de wereld (enorm waardevol in onze branche).

NLP is een veranderingsmethodiek en elke verandering begint met de eerste stap. Na alle vaktechnische trainingen die je hebt gevolgd om beter te worden in je vak, is het nu tijd voor een training voor jezelf!

Dus schrijf je in en zet die eerste stap naar persoonlijke groei en verandering van mindset en dan ontmoet ik je graag in Eindhoven!

Feedback van vorige deelnemers:

‘Geweldig! Voor mij was dit 10 therapie sessies in 2 dagen. Duidelijke uitleg. Helderheid en confronterend. Door deze training wil ik mezelf nog meer verdiepen in NLP’

‘Ik vond het een onwijs, mooie, leerzame training. Echt een aanrader om goed naar jezelf te kijken en het ook vanuit een ander oogpunt te bekijken door collega’s en klanten op een andere manier te benaderen. Eigenlijk zou iedereen deze training moeten volgen!’

Diane, een dikke vette pluim voor je. Ik voel me zo heerlijk door jouw cursus NLP! Bedankt voor je fijne uitleg en gegronde energie. Ben mooi op weg naar een hele mooie nieuwe toekomst met mooie inzichten die jij mij duidelijk hebt gemaakt!’

Liefs Diane

GROW – een persoonlijke groei training met NLP – speciaal voor de kappersbranche

Maandag 9 september van 9.30 uur tot 20.00 uur (inclusief ademsessie in de avond)

Dinsdag 10 september van 9.30 uur tot 17.00 uur

Kosten voor deze 2 dagen: 465 euro excl BTW (inclusief lekker lunchpakket voor beide dagen, onbeperkt koffie/thee, uitgebreide reader en op maandagavond een ademsessie van New Wolves educator Pascalle).

PS. Voor meer informatie over deze training, ben ik te bereiken op 06-46374583 of via mail newwolves@newwolves.nl

Minimale aantal cursisten: 6

Wil je weten hoe andere kappers deze training hebben ervaren? Check de reacties op onze instagram onder het kopje Diane.

 

 

Datum
locatie
09/09/2024
+ 10/09/2024 New Wolves Educatiecentrum, Philitelaan 30, Eindhoven Strijp-S