SHORT & MEDIUM hair cutting training – maandag 23 oktober

Ook zo lekker bezig als stylist of in je eigen salon? Lekker lang haar knippen & kleuren. Op instagram inspiratie opdoen voor nieuwe lang haar styling. Wat verschillende lang haar technieken & styling op je klanten afwisselen. Veel lang haar posten op social media. Want lang haar is jouw ding! …….net als bij heel veel andere salons. Totdat er een klant binnenloopt die een foto van een korte shaggy laat zien of een oor-lengte bob. Het zweet breekt je uit….en je denkt OMG hoe ga ik dat doen?

Voor al die stylisten die zich hierin herkennen, hebben we samen met onze creative directors Chantal & Judith van Arena Kappers een te gekke short & medium hair kniptraining ontwikkeld! Eenvoudige, salonvriendelijke kniptechnieken om die fashion korte shaggy & medium lengte kapsels te kunnen knippen en stylen. En natuurlijk wat past bij onze New Wolves vibe! Tijd dus omĀ uit die comfort zone te stappen en je skills als stylist verder te ontwikkelen!

We starten de ochtend met een gave demo waarin Chantal en Judith de kniptechnieken zullen demonstreren – de modellen zijn vooraf gekleurd zodat jullie het totaalplaatje zien (met hele gave vernieuwende kleurtechnieken die we zullen uitleggen in een presentatie) – en na een lekkere lunch gaan jullie zelf aan de slag op een meegebracht model of doll head.

Wat: short & medium cutting & styling training

(Modellen zelf regelen of wil je liever op een doll head? Die kunnen wij voor je regelen – stuur dan even een week vooraf aan de training een mail aan newwolves@newwolves.nl)

Wanneer: maandag 23 oktober 10.00 uur – 17.00 uur

Trainsters: Chantal & Judith

Minimum aantal deelnemers: 6

Prijs: 245 euro (excl BTW) – inclusief lunch

Prijs doll head: 65 euro (excl BTW)

Datum
locatie
23/10/2023
New Wolves Educatiecentrum, Philitelaan 30, Strijp-S Eindhoven