Medium and short cuts – maandag 24 juni 2024

We love medium to short haircuts!

Tijdens deze demo + hands-on training demonstreren we de kortere en medium lengte looks vanuit onze collecties.

Wil jij jouw klanten die perfecte bob, die mooie stoere lagen, die gave bangs of die shaggy look geven? No more boring hair? Join dan New Wolves educators Chantal & Evelien in hun passie voor die kortere look & feel. In deze demo + hands-on kniptraining leren we je hoe je die stoere look kunt creëren door een combinatie van verschillende knip- en styling technieken in verschillende lengtes. We leggen je uit hoe je die mooie lagen en textuur krijgt om zo een goede undone feel te creëren. We gaan in deze training dieper in op de verschillende kniptechnieken:

  • gebruik van een texture schaar
  • diverse twist cutting technieken
  • diverse slice en channel cutting technieken

We starten de dag met een demo met 4 modellen en in de middag mogen jullie zelf aan de slag met een meegebracht model.

Wat: medium and short cuts (demo + hands-on)

Wanneer: maandag 24 juni 10.00 uur – 17.00 uur

Trainsters: Chantal & Evelien

Minimum aantal deelnemers: 8

Prijs: 245 euro (excl BTW)

  • Modellen dienen zelf geregeld te worden (eventueel doll head is mogelijk – mocht je voorkeur hier naar uit gaan dan deze zelf mee te nemen en graag week voor de training melden per email ivm standaards)
  • Van 12.30 uur tot 13.30 uur is er de gelegenheid om te gaan lunchen, zodat wij de ruimte weer kunnen ombouwen tot salon. Lunch is niet inbegrepen – er zijn verschillende lunchgelegenheden op Strijp-S
  • Om 13.30 uur start het middagprogramma en gaan de trainers je begeleiden bij het knippen en stylen van je model (1 kniptechniek per deelnemer).

 

Datum
locatie
24/06/2024
New Wolves Educatiecentrum, Philitelaan 30, Eindhoven Strijp-S