Succes, groei & (werk)geluk met behulp van NLP

Deze 2-daagse training is bedoeld voor iedereen in de kappersbranche die met behulp van NLP zich wil richten op persoonlijke groei en succesvol wil worden in de salon, als stylist of leidinggevende, als ZZP-er, voor de klas of waar je ook werkt in onze mooie branche. Succes volgens jouw eigen doelen. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en gaat over hoe we de wereld waarnemen en hoe we daar vervolgens op reageren. Het is een communicatie- en veranderingsmethodiek die mij enorm veel waardevolle inzichten heeft gegeven en nog steeds geeft en die ik graag met iedereen deel!

Ik leg je de basisvooronderstellingen uit van NLP, leer je hoe je bewust wordt van je eigen filters en onbewuste processen (hoe reageer jij op dingen? waar loop jij tegenaan?), de kracht van taal en hoe je beter kunt communiceren (met klanten, collega’s of je team, maar ook vooral met jezelf), het belang van doelen stellen (zonder doel geen doelpunt), en het geeft je respect voor andermans model van de wereld (enorm waardevol in onze branche).

NLP is een veranderingsmethodiek en elke verandering begint met de eerste stap. Na alle vaktechnische trainingen die je hebt gevolgd om beter te worden in je vak, is het nu tijd voor een training voor jezelf!

Dus schrijf je in en zet die eerste stap naar persoonlijke groei en verandering van mindset en dan ontmoet ik je graag in Eindhoven!

Feedback van vorige deelnemers:

‘Geweldig! Voor mij was dit 10 therapie sessies in 2 dagen. Duidelijke uitleg. Helderheid en confronterend. Door deze training wil ik mezelf nog meer verdiepen in NLP’

‘Ik vond het een onwijs, mooie, leerzame training. Echt een aanrader om goed naar jezelf te kijken en het ook vanuit een ander oogpunt te bekijken door collega’s en klanten op een andere manier te benaderen. Eigenlijk zou iedereen deze training moeten volgen!’

Liefs Diane

Maandag 26 september & dinsdag 27 september 2022 van 9.30 uur tot 17.30 uur

Kosten voor deze 2 dagen: 395 euro ex BTW (incl 2 x lunch)

PS. Voor meer informatie over deze training, ben ik te bereiken op 06-46374583 of via mail dianedenboer@outlook.com

Minimale aantal cursisten: 6

 

Wil je weten hoe andere kappers deze training hebben ervaren? Check de reacties op onze instagram onder het kopje Diane.

 

Datum
locatie
26/09/2022
+ 27/09/2022 New Wolves educatiecentrum, Eindhoven, Strijp-S