Succes, groei & (werk)geluk met behulp van NLP

Deze 2-daagse training is bedoeld voor iedereen in de kappersbranche die met behulp van NLP zich wil richten op persoonlijke groei en succesvol wil worden in de salon, als stylist of leidinggevende, als ZZP-er, voor de klas of waar je ook werkt in onze mooie branche. Succes volgens jouw eigen doelen. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en gaat over hoe we de wereld waarnemen en hoe we daar vervolgens op reageren. Het is een communicatie- en veranderingsmethodiek die mij enorm veel waardevolle inzichten heeft gegeven en nog steeds geeft en die ik graag met iedereen deel!

Ik leg je de basisvooronderstellingen uit van NLP, leer je hoe je bewust wordt van je eigen filters en onbewuste processen (hoe reageer jij op dingen? waar loop jij tegenaan?), de kracht van taal en hoe je beter kunt communiceren (met klanten, collega’s of je team, maar ook vooral met jezelf), het belang van doelen stellen (zonder doel geen doelpunt), en het geeft je respect voor andermans model van de wereld (enorm waardevol in onze branche).

Na deze 2 dagen heb ik voor leidinggevenden een vervolgtraining van 1 dag gemaakt ‘Moeiteloos leidinggeven in de salon’ waarin ik je de uitgangspunten van oplossingsgericht werken uitleg en je leer hoe je een goede leider wordt. De basiskennis van NLP die in deze 2-daagse training wordt gegeven is hiervoor nodig.

NLP is een veranderingsmethodiek en elke verandering begint met de eerste stap. Na alle vaktechnische trainingen die je hebt gevolgd om beter te worden in je vak, is het nu tijd voor een training voor jezelf. Dus schrijf je in en zet die eerste stap naar persoonlijke groei en dan ontmoet ik je graag in Eindhoven!

Liefs Diane

Zondag 19 juni 2022 van 9.30 uur tot 20.30 uur (incl avondprogramma)

Maandag 20 juni 2022 van 9.30 uur tot 17.00 uur

Kosten voor deze 2 dagen: 375 euro ex BTW (incl 2 x lunch en snack op dag 1)

PS. Voor meer informatie over deze training, ben ik te bereiken op 06-46374583 of via mail dianedenboer@outlook.com

Minimale aantal cursisten: 6

Datum
locatie
19/06/2022
+ 20/06/2022 New Wolves educatiecentrum, Eindhoven, Strijp-S