TEXTURE ! Layers, shags & bangs – maandag 30 oktober

We love texture!

Van curly shags tot wolf cuts tot sexy bangs – we love it!

En jullie blijkbaar ook, want we hebben deze training inmiddels al meerdere keren met succes gegeven! Dus we doen m nog een keer!

Wil jij jouw klanten die mooie stoere lagen, die gave bangs of die shaggy look geven? No more boring hair? Join dan New Wolves educators Pascalle en Rosalyn in hun passie voor die urban look & feel. In deze demo + hands-on kniptraining leren we je hoe je die stoere look kunt creëren door een combinatie van verschillende knip- en styling technieken in verschillende lengtes. We leggen je uit hoe je die mooie lagen en textuur krijgt om zo een goede undone feel te creëren. We gaan in deze training dieper in op de verschillende kniptechnieken:

  • gebruik van een texture schaar
  • diverse twist cutting technieken
  • diverse slice en channel cutting technieken

We starten de dag met een demo met 4 modellen, gevolgd door een heerlijke lunch en in de middag mogen jullie zelf aan de slag met een meegebracht model of op een doll head.

Wat: TEXTURE cut & styling training (demo + hands-on)

Wanneer: maandag 30 oktober 10.00 uur – 17.00 uur

Trainsters: Pascalle en Rosalyn

Minimum aantal deelnemers: 6

Prijs: 245 euro (excl BTW) – inclusief lunch

Prijs doll head: 65 euro (excl BTW) – wil je gebruik maken van een doll head, geef dit dan even een week vooraf aan de training aan ons door via newwolves@newwolves.nl

Let op: de modellen zijn welkom na de lunch om 13.30 uur

 

Datum
locatie
30/10/2023
New Wolves Educatiecentrum, Philitelaan 30, Eindhoven Strijp-S