The Californian Way – maandag 19 september

The Californian Way – demo + hands-on training

In onze zoektocht naar mooie stromingen in het kappersvak wereldwijd, zijn we helemaal verliefd geraakt aan de stijl die de toonaangevende salons aan de westkust van Amerika hanteren. Veelal gevestigd rondom Los Angeles. Deze look en feel past helemaal bij ons en onze salons. De sexy, zachte stoere look met veel texture en mooie, stoer vallende undone waves is helemaal van nu! Door de vele trainingen die we gevolgd hebben in het buitenland, hebben we deze stijl helemaal gemasterd en hebben we er onze eigen touch aangegeven. In deze training nemen we jullie mee in deze stijl.

We starten de dag met een demo op 4 modellen waarin we laten zien hoe we de kleur- en kniptechnieken toepassen. Ook worden er diverse stylingtechnieken gedemonstreerd. Na een heerlijke lunch is het dan tijd om de gedemonstreerde technieken toe te passen op je eigen model of op een mannequin head. Dit altijd onder begeleiding van minstens 2 trainers van de New Wolves, zodat jij vol de aandacht krijgt en naar huis gaat met veel nieuwe technieken en inzichten die je meteen kunt toepassen in je salon. En uiteraard zetten we alle modellen na afloop op de foto en leggen we uit hoe je die mooie insta foto kunt maken!

Door de step by step methode is deze training geschikt voor alle niveaus. Ben je een kapper die net begint, of een kapper die nieuwe inspiratie zoekt of iemand met heel veel ervaring – wij zorgen ervoor dat jouw training comfortabel op jouw niveau verloopt.

Datum: maandag 19 september 9.30 uur – 17.30 uur

Minimale aantal cursisten: 6

Maximale aantal cursisten: 12

Kosten (inclusief lunch & drankjes):

235 euro (ex BTW) – eigen model inclusief alle kleurproducten

285 euro (ex BTW) – inclusief mannequin head en alle kleurproducten

Datum
locatie
19/09/2022
New Wolves Educatiecentrum, Philitelaan 30, Eindhoven Strijp-S