Voorwaarden, betalingen & annuleringsregeling, privacy

Wat super leuk dat je bij de New Wolves een training komt volgen!

Om geven en nemen in balans te houden, hebben we hieronder onze voorwaarden, betalingen & annuleringsvoorwaarden vastgelegd:

 • Trainingen kunnen geboekt worden via onze website www.newwolves.nl en je krijgt hier binnen 3 werkdagen een bevestiging van per mail.
 • 4 weken vooraf aan de training of 1 week na aanmelding (voor latere aanmeldingen) zullen we je de factuur mailen met het verzoek om deze binnen 1 week over te maken per bank. Mochten we na deze week de betaling niet hebben ontvangen dan sturen we een herinneringsmail.
 • Je kunt te allen tijde de training annuleren – we zullen je hier dan een bevestiging via mail of whatsapp sturen. Wel houden we de volgende annuleringsregeling aan:
  Annuleren tot 4 weken voor aanvang Training kan geheel kosteloos worden geannuleerd. Gehele bedrag wordt teruggestort (mits al betaald is).
  Annuleren tot 3 weken voor aanvang 50% van de overeengekomen prijs is verschuldigd. In overleg en afhankelijk van de reden van annuleren kunnen we de betaalde kosten als tegoed geven voor een volgende training.
  Annuleren minder dan 2 weken voor aanvang 100% van de overeengekomen prijs is verschuldigd. In overleg en afhankelijk van de reden van annuleren kunnen we de betaalde kosten als tegoed geven voor een volgende training.
  Tussentijdse beëindiging 100% van de overeengekomen prijs is verschuldigd
 • De trainingen worden gegeven in ons educatiecentrum aan de Philitelaan 30 in Eindhoven (Strijp-S). Informatie over parkeren op Strijp kun je vinden op https://strijp-s.nl/bereikbaarheid/
 • Tijdens onze trainingen worden er foto’s en filmpjes gemaakt voor social media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan zouden we het fijn vinden als je dit vooraf aan de training aan ons doorgeeft zodat we hier rekening mee kunnen houden.
 • Voor vragen of opmerkingen, zijn we te bereiken via newwolves@newwolves.nl of via mobiel Diane: 06-46374583

Tot bij de training!

Liefs Diane, Patty, Evelien & Pascalle
New Wolves Hair & Salon Business Education